Wednesday, May 2, 2012

~~Teaser : Misi Gunung Berapi~~

aku baru sampai..selepas merentas 2 negara...sangat kepenatan...



tengok jek la yang ni dulu..

trip kali ni sangat la sepontan...tak buat budget properly..tak sempat study buku LP, pas tu buku tu pun tertinggal..sangat la terbaeekkk!!..

main redah!!..seyes sangat redah jek..misi mengejar gunung berapi, poket pokai, takde wat research, main larung!!..hotel pun tak booked..schedule ferry pun tak tau, cost nak kena naik ferry pun xdop dlm budget, tapi tetap nk naik jugak..miahaha..adoii laa..giler..


5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

... cantiknyer tak terkate.

Love Razila said... Best Blogger Tips

Kat mana ni???

Zilla said... Best Blogger Tips

medan ye??? hehehe

Azizan Zolkipli said... Best Blogger Tips

aduhhhh ... jenuh nak nunggu Yantie muatnaikkan cerita pendakian gunung beliau ni huhuhu ...

MKD Parit Kecil said... Best Blogger Tips

Tahukah anda Minyak Kelapa Dara mengandungi 1001 khasiat dan pembuatannya bebas dari bahan kimia? Layari http://khasiatminyakkelapadara.blogspot.com