Tuesday, September 28, 2010

~~Aku serabut!!~~


huhu..weekend ni bz betul la aku...ngan majlis perkahwinan adik aku ngan open house (26th sept)..huhu..dalam kepala otak ni nk sangat tulis blog pasal majlis kawin ngan open house tu..tapi tak menyempat lagi..

Pas tu nk mengupdate blog pasal boss belanja team plating lunch tadi pun belum sempat..

kenapa??...Otak tgh excited nk pegi trip weekend nnt..hehee..(^^)

Balik jek trip, Isnin depan pulak (4th Oct) aku ada test Safety Management..Pas tu ada presentation ngan director nk kena update status sub bump project lagi..

Then, project untuk subject Quality lansung tak sempat nk buat lagi..belum draft apa2 pun lagi..sorry la eli..(partner aku nie)..

arrhh...serabut...!!!

skang dh kul 11.30 mlm..aku nk zzzzz dulu..kul 4 pagi nnt..insyallah..aku sedar la... nak kena bgn study...

p/s : sila abaikan entry ni..sebab aku pun tak tau apa yg aku taip ni.. :P

saya yang sedang serabut,


4 comments:

Hasina Terebuzzu said... Best Blogger Tips

org meraban mmg suka merapu tak tentu hala.. hahaha...

kak, ada test ye ari senin tu? ish.. tak yah la pi cuti wiken ni.. nnt otak penat.. harammmmm tak ble pokus ms exam nnt.. hehehe...

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

whahaha...weekend punya activiti mana leh menggugat weekdays punya xtvt...

cadangan ko aku tolakk..:p

aLeya without maisara said... Best Blogger Tips

eleh..biase kerja byk2 pun ok je..serabut2 pun ok je.. nmpak sgt xsabau nak.................kan kan kan..

aku nk souvenier best best..nk tmbah ahli zoo aku..

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

aleya..this time aku p beli survenior takde magnet yg toing-toing tu laa...aku beli yg besa2 jek...1