Thursday, August 11, 2011

Sipadan Island


Tengah kemas-kemas beg nak balik keja tadi, terpandang pulak key chain yg dah lebih setahun bergantung kat cubical kerja aku..

Key chain yg special ni aku letak tinggi sikit dari yg lain-lain..sebab, antara semua key chain yang bergantung tu, tempat tu sume nya aku dah jejak kan kaki except sipadan..sbb key chain sipadan ni aku beli kat mabul, time tu nak ke sipadan xde permit..

So, dapat beli key chain pun jadi la...buat sumber inspirasi gitu..

Dah tak sabo- sabo nak g sana ni....tungggguuuu!!...hahaha..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Izza-Crystal said... Best Blogger Tips

jeles aku ngan ko....leh berenang!!!!!! aku tak gheti berenang apatah lagi nk diving....huhuhu

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

iza...mula2 amik la coach ajar berenang basic2..amik coach RM100 for 5 classes..then reti la sikit2..

pas dh reti sikit2 tu, bila g pool selalu, ada jek org2 kat pool tu nanti boleh buat kawan..yg penting rajin sembang dengan org, nnt dorg ajar la..tak yah bayar dh..hahha