Friday, May 9, 2014

~Akhirnya~

lama aku tak update blog ni kan..

aku bz sikit lately ni..sepanjang bulan 4, bz dengan persiapan..alhamdulillah semua dah selesai..

Officially, I'm PUAN now..:)

Doakan kami berbahagia hingga ke jannah dan dikurniakan kesihatan yg baik dan keluarga yang sakinah..amin..

 Ka
aaaaaallllaaaaa............kawan la ngan kitaaa...
(suka gambar ni, cute sangat)..*perasan sendiri*..:p


Terima kasih kepada semua kaum keluarga dan sahabat handai yang sudi hadir..
Doa dan pemberian hadiah dari kalian tak mampu kami nak membalas...moga kita semua di limpahkan kebahagiaan di dunia dan di akhirat..Amin

dan akhirnya, aku berjumpa jugak dengan si Fatt setelah sekian lama kenal dlm blog..hehe..thanks for coming babe!..


6 comments:

Mama Twin said... Best Blogger Tips

Selamat pengantin baru kak yantie...Semoga bahagia hingga ke syurga..cepat2 dpt baby.amin

Jom singgah blog saya http://hanipahghazali.blogspot.com

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

ipah...aminnn...doa2 kan yek...mana tau boleh kejar ko..;)

Love Razila said... Best Blogger Tips

Selamat pengantin baru Yantie, uik..lepas ni kalau travel with husband lah kan...no more single trip dah pastu dah xdelah kot trip terkejut macam dulu =)

I'M waiting entry pasal trips lagi ni. HEHEHHE

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

hikhikhik...

so far dia ni bukan la traveller/diver...tp insyallah akan cuba di exposekan..hihi

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

hikhikhik...

so far dia ni bukan la traveller/diver...tp insyallah akan cuba di exposekan..hihi

Jari Manis said... Best Blogger Tips

Assalam Yantie...lama JM tak singgah sini..selamat pengantin baru..semoga bahagian hingga je Jannah..Aminnnn