Tuesday, August 24, 2010

Bekam, Jarum & Darah…


Hermmm..setelah berhari-hari sakit kepala and telan ubat pain killer jek, aku dah la ada test beberapa hari lagi ni, kepala pulak sakit, macam mana nak study..huhuhu..

selalunya kak Rohaya, my opismate ada bercerita dia pegi Bekam..hurmm, apa kata try berbekam pulak..hari ni aku rasa dah sampai masanya aku try bekam..mana lah tau kan sakit kepala aku ni boleh hilang..lagi pun dh tahan la sakit kepala ari2..

ish, tuhan bagi dugaan sakit sikit jek, dah macam-macam membebel..huhuhu..(=.=)’
eh..tapikan puasa, boleh ke berbekam…ishh, nk kena Google nie..
maka ni la hasil googlelan..

bekam islam

maka, ari ni aku ngan Kak Aya dh g menyerah diri kat AkuBekam, Bandar Baru Uda, Johor Bahru


bekam logo

gambar bekam 

bekam mapDetails : AkuBekam


Harga :
consultation : RM20 (1st time jek)
First Half hr : RM60
Every half an hr : RM50
Sterilization : RM 10
Ubat2 herbs : RM 31



Tadi aku sempat buat untuk sejam..ada 12 point yg dia bekam kan..So total charge : RM211

Alhamdulillah, sakit kepala pun dh hilang..legaaa….=)

best sangat2 lepas bekam ni..rasa macam ringan jek badan…wallet ku pun dh makin ringan jgak nie..*sigh*..hehehe..



8 comments:

Hasina Terebuzzu said... Best Blogger Tips

bekam darah tak best kak... yg sakit giler smpai berdarah2.. akak patot trai bekam angin... dia punya kesan... "pop"!!!! sedap.. bdn pon ringan....

**aih.. jeles plak... nk pi wat bekam la wiken ni.. bekam angin! =p**

aLeya without maisara said... Best Blogger Tips

eeewww darah!! darah aper tu??

YanTie DiVer said... Best Blogger Tips

aku tak tau ler kat mana nk buat beka angin..dh penah buat bekam darah, dh ok kot..dh tak takut sgt..

dyea irdina said... Best Blogger Tips

makcik dah ada blog...add link aku tau...aku dah follow ko

dyea irdina said... Best Blogger Tips

lagi satu letak la shout box kat sidebar ko..baru snang nak tinggalkan jejak

YanTie DiVer said... Best Blogger Tips

Ida, aku tak terror lagi la bab gadget2 nie..huhuhu..nnt aku mntk tlg mentor aku yekk..
pn aliya..sila la bantu apa2 yg patut...(^^)

YanTie DiVer said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Bekam Anugrah said... Best Blogger Tips

Saya tertarik dengan artikel yang di tampilkan dalam blog ini .Saya tunggu artikel terbarunya.terima kasih