Sunday, March 11, 2012

~Hasil Tangkapan~Kecederaan Poket Lagi!~

sib baik la time kejadiaan tu pun at same time ada PC fair...kalo tak mau kena menapak dari satu kedai ke satu kedai..huhuhu..

bila lappy buat hal, maka kena la cari lappy baru..waaaa!!...tengah time critical lak tu..esemen dok berlambak nk kena buat, project tengah gigih nak siap kan..sib baik sempat buat back up!..


maka, kecederaan poket ku yang tak terduga!!...amik paling basic la ni..

claim duit STAR nnt kena bayar balik la kad magic aku!!..



2 comments:

Iza Hyun J @ paE said... Best Blogger Tips

perghhhhh lappy baru seh... beli lappy macam beli pisang goreng.. ajele giler kentang!!... kak ko x balikan aku 1 ker?? ngeh3

jay jamil said... Best Blogger Tips

selamat menggunakan lappy baru!