Saturday, November 2, 2013

~misi long holiday~

Ha...kemana destinasi korang sempena cuti panjang nie?..;)

This time aku ngan buddy aku yang biasa tu la (sapa lagi kalo bukan si Pae)..akan try merentasi 3 negara..harap2 takde masalah visa nanti...

Kali ni dari JB ke KL aku naik malindo air..depart kul 1505...Dan penerbangan selama 45 min tu mengcost kan aku sebanyak RM 66..dapat complimentary bun kaya and drinking water...best gak la malindo nie, ruang kaki dia luas so takde la tersepak seat org depan jek..hehe.

Hujan lebat menyambut ketibaan aku Kat KLIA nie...dari arrival hall, aku terus jalan kaki ke bus terminal (ada banyak signboard)..Aku tengah tunggu bas dari KLIA nak ke LCCT pulak Kat platform 10 nie..just want to share some info,  tambang bas KLIA-LCCT, RM 2.50..perjalanan lebih kurang 20km..aku agak2 dlm 30-45 min..1st bas kul 5.30am dan last bas kul 11.50pm..

Jumpa lagi next entry..doakan Kami selamat pergi dan balik..Bye Malaysia.. 

Till then..Wassalam.

4 comments:

Love Razila said... Best Blogger Tips

Wow...kemanakah dia pergi ni...macma ke China je gayanya, HAHAHHA....ku nantikan entry mu penuh sabar n debar. Lambat lagi ke nak balik Malaysia ni???

DzuHata said... Best Blogger Tips

salam blogging
i'm follower lucky number 81
very informative blog u have
^^)

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

@Love Razila

hikhikhik...dah lama balik,..cuma belum update jek lagi..

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

@DzuHata

happy blogging ya..;)