Tuesday, December 13, 2011

~Kedai Pak Tony~

Last week, sesambil aku dok bersopping berperang dengan tiket 10 sen, sempat jugak aku menjengah kedai Pak Tony...dok godek-godek barang-barang dalam tu..boleh tahan jugak la benda-benda kat dalam shopping mall Pak Tony ni..barangan outdoor pun ada la sikit-sikit..selama ni aku dok mencari towel microfibre bukan main, rupanya dalam shopping Mall pak tony ni ada jek microfibre towel ni haa...pilih jek laa...

Finally 2 barang ni jugak la yang aku sambar,

Baru order online 8th Dec 2011, ari ni barang semua dah sampai...tak sampai seminggu pun...:)

Tapi mata aku ni agak terganggu la dengan kemerahan kaler blanket tu...MERAHHHHHH sangat laaa!!..not color ergonomic at all...

sangat suka towel ni..sebab leh lipat2 jadi kecik jek...

Thank you team Pak Tony..service korang memang lincah..bagus-bagus..nnt boleh sopping lagi..:)




7 comments:

fatt said... Best Blogger Tips

punyala mahal towel microfibre ni...tapi sebab size L aku rasa berbaloi la tu...kat hcmc mmg takde jual ke? aku tgh buat list apa nak beli ni...nak cuba cari benda2 lain selain dr beg

Lily Riani said... Best Blogger Tips

mahai nye... but if boleh lipat the good ler kan.

fatt, you nak gi hcmc ke? crumpler imit murah they say.

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

@fatt

aah..agak mahal gak la..tpo sbb aku dah lama cari towel ni, selalu jumpa size kecik..yg ni elok2 la saiz nya..tp sbb leh gulung2 jadi sebesar penumbuk je, maka aku pueh ati ler..

aku tk sure kalo kat sana ada benda lain..sbb kalo ko beli brg outdoor mostly made in vietnam kan..sbb takat aku jalan kat HCMC tu takde la pulak nmpk kedai2 yg best2 except kedai beg..tapi tak sure kalo kat Hanoi..

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

@Lily Riani

Lily, aku suka sgt sbb dia leh di lipat2 gulung2 sampai beso penumbuk jek..tp mmg dia tak tebal pun..nipis jek..as long as boleh serap air, its ok la kan..

Wak Gelas™ said... Best Blogger Tips

wak X penah beli barang kat kedai Pak Tony jugakkk...,, eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

YanTie AhMad said... Best Blogger Tips

@Wak Gelas™

hehe..leh try la skodeng2 barang apa dlm kedai pak Tony tu..sila2 la komen2 yek bagi meriah..:)

Hyun Joong Lover~~ said... Best Blogger Tips

kak.. dah terbako kt bonet kete aku tu.. hahahaha dengki2!! kikikikiki