Saturday, February 4, 2012

*My 1st trip 2012*

Haa..lama betul la aku menyepi kan..huhu..tak sempat nak mengupdate blog ni ha..padahal banyak jek benda yang aku leh updatekan..

Malam ni, aku mengetrip ber3 orang..bertolak dari JB-KL-LCCT-xxxx..pembukaan trip aku tuk tahun 2012 ni..ke mana?..ngan sapa?..Kuar topic sikit dari tempat yg aku selalu pegi..bukan tempat panas..bukan tempat pantai..

nanti akan di update lagi yek..Doakan kami selamat pergi dan balik..yang penting, this time memang aku agak risau sebab 1st time nak g tempat sejuk beku ni..

Wassalam..

2 comments:

bdk2 @ John said... Best Blogger Tips

adakah ke beijing? seoul? uk? have a safe journey!!! ^_^

Zilla said... Best Blogger Tips

walau dimana pun berada,yang penting enjoy dan jgan lupa update pengalaman di sana ye ;)